Segway på Öland sommaren 2020


Vi finns i Borgholm på Öland från 18/6 till 15/8. Där kan du hyra Segway på egen hand enligt prislistan nedan, eller hänga med på våra arrangerade utflykter kring Borgholms slott m.m.Boka och kontakta oss för mer information på 010-511 07 64 eller maila info@svensksegway.seDu kan också kontakta oss via vår Facebook sida. https://www.facebook.com/SvenskSegway/ Endast förbokning

Nu har vi nya produkter i shoppen!


Nu har vi nya produkter i shoppen! Ta en titt! https://svensksegway.se/butik/  

PuzzleGO! – Äventyrsspelet för hela familjen på Öland 2017


Många spännande nyheter för sommaren 2017 väntar alla våra besökare! En av nyheterna är äventyrsspelet PuzzleGO som får premiär i år. PuzzleGO! är en kombinerad tipspromenad och skattjakt för hela familjen där du kan vinna olika priser och där första pris är en helt ny Ninebot MiniPro 2017 med tillbehör. Alla deltagare får en karta med 30 kontroller. Varje kontroll har en fråga som ger poäng och en ledtråd. Poäng samlas till topplistan medans ledtråden ger dig ett ord som i sin tur leder dig till en bonuskontroll. Denna bonuskontroll är inte bara svår att hitta – utan den som Läs mer…

Segway på Öland med DJI OSMO


Post Image

Precis som förra året kommer vi att erbjuda uthyrning av Segways på Öland. Nytt inför säsongen 2017 är att det nu blir två platser – Förutom vid Societensparken kommer det även att finnas i Köpingsvik. På båda platserna kommer du att ha tillgång till Segway, Ninebots och Airboards / Hoverboards. På Segway Borgholm / Societetsparken kommer du också att ha möjlighet att hyra nya DJI OSMO mobile och X3 – för dig som vill ta action-selfies och filmning till en helt ny nivå. Priser kommer.

Årets favorit – Ninebot MiniPro


Post Image

Inför säsongen 2017 kommer våra kunder ha möjlighet att prova Ninebot MiniPro – En mindre Segway-modell som är lättare att köra och med fler spännande funktioner. Bland annat kan man koppla ihop sin Smartphone via Blåtand och se hastighet och välja belysningsläge. Nya Ninebot MiniPro har nämligen integrerad RGB-belysning – och man kan välja hur den ska lysa med just telefonen – En mycket fräck funktion! Styrningen sker nu med knäna och enheten väger också betydligt mindre än original Segway – bara 11 kg, vilket gör den behändig om man behöver lyfta den uppför en trapp och på andra platser Läs mer…

Hyr Segway i sommar!


I sommar finns på en rad platser i landet där du kan hyra Segway! Besök oss här: First Camp Tylösand First Camp Torekov (Båstad) First Camp Mölle (Helsingborg) First Camp Malmö First Camp Eriksöre (Öland) First Camp Ekerum (Öland) First Camp Gunnarsö (Oskarshamn) First Camp Kolmården (Norrköping) First Camp Karlstad First Camp Luleå Nordic Camping Ekudden Mariestad Nordic Camping Edsvik Grebbestad Nordic Camping Halmstad Nordic Camping Stensö Kalmar Societetsparken Borgholm (Öland) På samtliga platser kan du hyra Segway för att åka på egen hand utan förbokning. Öppet ca kl 11-21 dagligen.  

Köp presentkort med Segway upplevelse till julklapp!


Post Image

Vi kan tipsa er om att ni kan köpa presentkort på en Segway upplevelse och ge bort till era nära och kära! T.ex en stadstur i Jönköping. 60 min för 295 kr eller 30 min för 195 kr. Vi utfärdar ett presentkort som kan lösas in på valfri tid efter bokning under hela 2015.

Hyr Segway från oss runt om i sommar Sverige!


Post Image

I år finns vi på följande platser under sommaren där ni kan hyra våra Segway för fri åkning: First Camp Luleå First Camp Karlstad First Camp Tylösand First Camp Torekov First Camp Mölle First Camp Malmö First Camp Ekerum, Öland First Camp Eriksöre, Öland First Camp Gunnarsö, Oskarshamn First Camp Kolmården Nordic Camping Ekudden Mariestad Nordic Camping Edsvik Grebbestad Kostergården Resort/Kostercykeln, Sydkoster Borgholm Öland Varje ställe har 2-4 Segway som ni kan hyra från 15 min upp till 90 min.

Hyr Segway i Borgholm!


Post Image

Även i år finns vi på plats i Socitetsparken i centrala Borgholm. Passa på att hyra Segway när ni är där och utforska Borgholm eller åk upp till slottsruinen! Öppet kl 10 – 22 hela sommaren!

Nu har vi även Solowheel!


Post Image

Vi har införskaffat en självbalanserande en-hjuling som heter Solowheel. Solowheel är originalet när det gäller självbalanserande enhjulingar. Se http://solowheel.com Vi kommer att ta med den på våra företagsevent och låta er pröva den som en utmaning ihop med teknikbanan! Inte det lättaste i början, men riktigt kul och en utmaning för de modiga! 🙂 Vi är även återförsäljare så är ni intresserade av att köpa en till bra pris så hör av er!