PuzzleGO! – Äventyrsspelet för hela familjen på Öland 2017


Många spännande nyheter för sommaren 2017 väntar alla våra besökare! En av nyheterna är äventyrsspelet PuzzleGO som får premiär i år.

PuzzleGO! är en kombinerad tipspromenad och skattjakt för hela familjen där du kan vinna olika priser och där första pris är en helt ny Ninebot MiniPro 2017 med tillbehör.

Alla deltagare får en karta med 30 kontroller. Varje kontroll har en fråga som ger poäng och en ledtråd. Poäng samlas till topplistan medans ledtråden ger dig ett ord som i sin tur leder dig till en bonuskontroll.
Denna bonuskontroll är inte bara svår att hitta – utan den som hittar den får garanterat ett pris! Den som har flest poäng när säsongen är slut vinner en Ninebot MiniPro värde 11000:-. Dessutom ges priser till alla som kommer på topp 10. Det finns 5 svårighetsgrader där A är svår och E är lätt. Mer information kommer!

Etiketter:

Comments & Responses

Comments are closed.