Event

1-segway-closeup-eventÄr ni trötta på de ”gamla vanliga” aktiviteterna? Vill ni prova något nytt och kul?

Låt oss göra ert nästa företagsevent eller kickoff oförglömligt.
Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Det är väldigt lätt att lära sig och jättekul att köra.

Vi kommer till er med våra Segway och riggar upp en bana med olika sorters hinder och banor om passar för er grupp. Flexibiliteten är stor. Vi kan vara ute, inne, på er parkering eller vid ett grönområde, i ett garage eller använda en öppen plats i er fabrik. Aktiviteter som brukar vara uppskattade är bl.a. precisionskörning, lagstafett, slalomåkning eller varför inte låta oss skräddarsy en tur runt staden eller annan plats ni väljer.

Alla får genomgång med instruktör och får testköra innan vi börjar. Alla kan och får vara med.
Vill du att vi kommer till ditt event, hör gärna av dig för förslag.

Teambuilding

Segway-körning kan bli en naturlig aktivitet i er teambuilding. Tillsammans med annan aktivitet eller utbildning. Lyssna med oss hur vi på bästa sätt väver in detta för din grupp.

Kundträff

Bjud in kunder och samarbetspartners och låt dem prova på Segway. Hör av dig så ser vi till att din nästa kundträff blir en tillställning som man minns.

Praktisk information

Tidsåtgång:

Vi räknar med ca 2 tim inkl testkörning och planerade aktiviteter, beroende på gruppstorlek. Vi garanterar att alla deltagare får samma körtid.

Gruppstorlek:

Eventaktiviteten lämpar sig för ca 4-40 personer. Optimal gruppstorlek beror på antal Segway, hur länge ni vill hålla på och typ av aktiviteter. Prata gärna med oss för bästa upplägg.

Detta ingår:

Vi kommer med 4-20 stycken Segway (för stads/inomhus körning eller Offroad- körning) och  instruktörer. Vi tar med oss hjälmar och utrustning till bana. Instruktion, testkörning, aktivitet.

Prisexempel:

Pris: 250 kr per deltagare exkl moms vid minst 10 st. För andra alternativ begär offert!

Försäkring för skada på maskiner ingår, eget ansvar och personskador orsakade av förare/deltagare är ni själva fullt ansvariga för.
Förtäring kan ordnas på beställning genom samarbetspartner. Transport inom Jönköpings län ingår.
Vi erbjuder nu även våra event i Linköping. Hör av er om detaljer.

Vi kör även på vintern, utomhus om ni önskar, eller inomhus i Jönköping eller Linköping.