Kategori-arkiv: Nyheter

PuzzleGO! – Äventyrsspelet för hela familjen på Öland 2017


Många spännande nyheter för sommaren 2017 väntar alla våra besökare! En av nyheterna är äventyrsspelet PuzzleGO som får premiär i år. PuzzleGO! är en kombinerad tipspromenad och skattjakt för hela familjen där du kan vinna olika priser och där första pris är en helt ny Ninebot MiniPro 2017 med tillbehör. Alla deltagare får en karta med 30 kontroller. Varje kontroll har en fråga som ger poäng och en ledtråd. Poäng samlas till topplistan medans ledtråden ger dig ett ord som i sin tur leder dig till en bonuskontroll. Denna bonuskontroll är inte bara svår att hitta – utan den som Läs mer…

Segway på Öland med DJI OSMO


Post Image

Precis som förra året kommer vi att erbjuda uthyrning av Segways på Öland. Nytt inför säsongen 2017 är att det nu blir två platser – Förutom vid Societensparken kommer det även att finnas i Köpingsvik. På båda platserna kommer du att ha tillgång till Segway, Ninebots och Airboards / Hoverboards. På Segway Borgholm / Societetsparken kommer du också att ha möjlighet att hyra nya DJI OSMO mobile och X3 – för dig som vill ta action-selfies och filmning till en helt ny nivå. Priser kommer.

Årets favorit – Ninebot MiniPro


Post Image

Inför säsongen 2017 kommer våra kunder ha möjlighet att prova Ninebot MiniPro – En mindre Segway-modell som är lättare att köra och med fler spännande funktioner. Bland annat kan man koppla ihop sin Smartphone via Blåtand och se hastighet och välja belysningsläge. Nya Ninebot MiniPro har nämligen integrerad RGB-belysning – och man kan välja hur den ska lysa med just telefonen – En mycket fräck funktion! Styrningen sker nu med knäna och enheten väger också betydligt mindre än original Segway – bara 11 kg, vilket gör den behändig om man behöver lyfta den uppför en trapp och på andra platser Läs mer…

Köp presentkort med Segway upplevelse till julklapp!


Post Image

Vi kan tipsa er om att ni kan köpa presentkort på en Segway upplevelse och ge bort till era nära och kära! T.ex en stadstur i Jönköping. 60 min för 295 kr eller 30 min för 195 kr. Vi utfärdar ett presentkort som kan lösas in på valfri tid efter bokning under hela 2015.

Nu har vi även Solowheel!


Post Image

Vi har införskaffat en självbalanserande en-hjuling som heter Solowheel. Solowheel är originalet när det gäller självbalanserande enhjulingar. Se http://solowheel.com Vi kommer att ta med den på våra företagsevent och låta er pröva den som en utmaning ihop med teknikbanan! Inte det lättaste i början, men riktigt kul och en utmaning för de modiga! 🙂 Vi är även återförsäljare så är ni intresserade av att köpa en till bra pris så hör av er!

Hyr Segway i Eksjö hos Cykelsmedjan!


Vi har startat samarbete med Cykelsmedjan i Eksjö. Hyr en Segway hos dem för att se er om i vackra trästaden Eksjö! De finns på gågatan inne i centrum och har öppet vardagar kl 10 – 18 och lördag kl 10 – 14. http://cykelsmedjan.com/  

Hyr Segway i Nässjö hos Cykodel!


Nu startar vi samarbete med Cykodel i Nässjö! Besök dem vid ICA Kvantum och hyr en Segway för att se dig om i Nässjö lite. Varför inte ta en sväng runt Ingsbergsjön eller i Stadsparken? De har öppet vardagar kl 10 – 18 och lördag 10 – 13. Du kan hyra 15, 30 eller 60 min för låga priser.  

Anlita oss för ditt företagsevent!


Planerar ni en kick-off eller personalaktivitet? Kontakta oss! Nu finns vi på hemmaplan igen och kan ställa upp inom hela Jönköpings län. Vi kommer ut till ert företag och låter er pröva Segway under 2-3 timmar. Vi ordnar en teknikbana, fem-kamp etc och kör en runda i lämpligt område tillsammans. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Avslut på Öland


Söndag 11/8 avslutar vi uthyrningen på Öland. Välkommen åter nästa år!  

Stulna Segway på Öland


I veckan stals 3 st Segway från vår uthyrning i Societetsparken i Borgholm på Öland. Hittelön på 5000 kr till de som kan ge tips som leder till att någon/alla maskinerna återfinns utlovas! Den första hyrdes ut söndagen 4/8 med återlämnades aldrig. De två andra stals vid ett inbrott i lokalen natten 7-8/8. Ring/smsa 070-633 64 49 eller maila info@svensksegway.se om tips!