Författar arkiv: admin

Nu har vi nya produkter i shoppen!


Nu har vi nya produkter i shoppen! Ta en titt! https://svensksegway.se/butik/  

Köp presentkort med Segway upplevelse till julklapp!


Post Image

Vi kan tipsa er om att ni kan köpa presentkort på en Segway upplevelse och ge bort till era nära och kära! T.ex en stadstur i Jönköping. 60 min för 295 kr eller 30 min för 195 kr. Vi utfärdar ett presentkort som kan lösas in på valfri tid efter bokning under hela 2015.

Hyr Segway från oss runt om i sommar Sverige!


Post Image

I år finns vi på följande platser under sommaren där ni kan hyra våra Segway för fri åkning: First Camp Luleå First Camp Karlstad First Camp Tylösand First Camp Torekov First Camp Mölle First Camp Malmö First Camp Ekerum, Öland First Camp Eriksöre, Öland First Camp Gunnarsö, Oskarshamn First Camp Kolmården Nordic Camping Ekudden Mariestad Nordic Camping Edsvik Grebbestad Kostergården Resort/Kostercykeln, Sydkoster Borgholm Öland Varje ställe har 2-4 Segway som ni kan hyra från 15 min upp till 90 min.

Hyr Segway i Borgholm!


Post Image

Även i år finns vi på plats i Socitetsparken i centrala Borgholm. Passa på att hyra Segway när ni är där och utforska Borgholm eller åk upp till slottsruinen! Öppet kl 10 – 22 hela sommaren!

Nu har vi även Solowheel!


Post Image

Vi har införskaffat en självbalanserande en-hjuling som heter Solowheel. Solowheel är originalet när det gäller självbalanserande enhjulingar. Se http://solowheel.com Vi kommer att ta med den på våra företagsevent och låta er pröva den som en utmaning ihop med teknikbanan! Inte det lättaste i början, men riktigt kul och en utmaning för de modiga! 🙂 Vi är även återförsäljare så är ni intresserade av att köpa en till bra pris så hör av er!

Hyr Segway i Eksjö hos Cykelsmedjan!


Vi har startat samarbete med Cykelsmedjan i Eksjö. Hyr en Segway hos dem för att se er om i vackra trästaden Eksjö! De finns på gågatan inne i centrum och har öppet vardagar kl 10 – 18 och lördag kl 10 – 14. http://cykelsmedjan.com/  

Hyr Segway i Nässjö hos Cykodel!


Nu startar vi samarbete med Cykodel i Nässjö! Besök dem vid ICA Kvantum och hyr en Segway för att se dig om i Nässjö lite. Varför inte ta en sväng runt Ingsbergsjön eller i Stadsparken? De har öppet vardagar kl 10 – 18 och lördag 10 – 13. Du kan hyra 15, 30 eller 60 min för låga priser.  

Anlita oss för ditt företagsevent!


Planerar ni en kick-off eller personalaktivitet? Kontakta oss! Nu finns vi på hemmaplan igen och kan ställa upp inom hela Jönköpings län. Vi kommer ut till ert företag och låter er pröva Segway under 2-3 timmar. Vi ordnar en teknikbana, fem-kamp etc och kör en runda i lämpligt område tillsammans. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Avslut på Öland


Söndag 11/8 avslutar vi uthyrningen på Öland. Välkommen åter nästa år!  

Stulna Segway på Öland


I veckan stals 3 st Segway från vår uthyrning i Societetsparken i Borgholm på Öland. Hittelön på 5000 kr till de som kan ge tips som leder till att någon/alla maskinerna återfinns utlovas! Den första hyrdes ut söndagen 4/8 med återlämnades aldrig. De två andra stals vid ett inbrott i lokalen natten 7-8/8. Ring/smsa 070-633 64 49 eller maila info@svensksegway.se om tips!